The HUB; our new office space

Sarah Beams

January 21, 2016

A couple of weeks ago, the entire eDigitalResearch team upped and moved to our shiny new office just down the road at Berrywood Business Village. With a space that’s double the size of our last location, Managing Director Steve Brockway examines what the change means for eDigitalResearch and our team.

Today marks the start of another exciting chapter in our history as we settle into our new home – The HUB.

Located in familiar territory in the outskirts of Southampton, The HUB gives us twice the space than our last office.

But what are our plans for all this new space?

Room for growth and development

For starters, our new home provides plenty of room for growth. We have a fantastic growth record at eDigitalResearch. In fact, we’ve continuously grown our business by around 20% for the past several years.

The HUB allows us to continue this growth with room to expand both our team and our systems. In fact, we’re already on the lookout for several new members of staff in both our research and technical teams to support some of the global Voice of the Customer programmes we have launching over the next couple of months.

State-of-the-art facilities

In the weeks before the eDigitalResearch team moved in, the builders took up residence to completely refurbish our new home.

The HUB now boosts a state-of-the-art meeting room suite with ten fully equipped meetings areas. We also have dedicated collaborative spaces, including our large, open plan kitchen and relaxation areas. These spaces are designed so that individuals and teams from across the office can come together to share ideas and build new solutions together so that our Voice of the Customer programmes remain at the cutting-edge of new technology.

Sticking by our values

Since the beginning we’ve stuck by the mantra of our open door policy – by not having any! In The HUB, all of us will continue to sit within an open plan office to continue the excellent communication we have between individuals and teams.

In our new home, all staff members are on one floor in 18,500 square foot of space. It allows us to share knowledge, news and best practice more effectively than ever before.

We’re really proud of our new home and the possibilities it now brings.

Take a tour of our new office